Een baan voor mij

Lukt het jou niet om een baan te vinden? Of lukt dat wel, maar lukt het je niet om een baan te houden?  
Heb je wat meer tijd nodig dan iemand anders om te wennen of om nieuwe dingen te leren? 

Heb je een psychische, fysieke of verstandelijke beperking?

Word je niet gehoord / niet geholpen maar kan je wel werken?

Of denk je dat je bij de doelgroep hoort, maar heb je geen indicatie?

Wij zijn Hallo Collega

Herken jij je in één van bovenstaande  punten en zoek jij een baan? Dan zoeken wij jou!  Kijk gerust rond op onze website en neem contact met ons op!

Wij zijn Hallo Collega: Zoals een uitzendbureau, maar net even anders.. Precies wat jij nodig hebt!

  • Wij hanteren eerlijke tarieven voor werkgevers zodat jij een eerlijke kans krijgt!
  • Wij hebben de kennis en ervaring om jou de juiste ondersteuning te kunnen bieden! Ook in je nieuwe baan, met onze jobcoach ondersteuning voor de beste kans van slagen!
  • We zorgen samen dat alles is aangevraagd: wat jij nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan!
  • De baan die wij voor jou gaan vinden, moet passen! Wij gaan met werkgevers in gesprek om voor jou de vacature op maat te maken!

Filmpje

Bekijk onze video om te zien waar we voor staan!

Vacatures

  • Jan 2019: bezorgers, regio Maastricht
  • Jan 2019: medewerker supermarkt, Zuid-Limburg
  • Sep 2018: Medewerker tankstation, Urmond
  • Sep 2018: Productiemedewerker, Hoensbroek

Voor meer informatie over onze vacatures, kun je contact met ons opnemen.

Staat er nog niks bij in de richting waarin je zoekt, maak dan een afspraak met ons. Wij gaan je helpen de geschikte vacature voor jou te vinden!

Tips

CV

Lukt het je niet een CV te maken? Wij helpen je! We hebben naast het maken van een CV ook veel andere mogelijkheden. Heb je nog weinig tot geen werkervaring? Dan maken we een mooi profiel van je kwaliteiten!

Wat zoek ik?

Bedenk wat jij nodig hebt: werk je liever alleen of in een team? Wat kan de leidinggevende juist wel of beter niet zeggen / doen?

Sterke punten

Iedereen heeft sterke punten, ondanks of juist dankzij een beperking. Kan jij je bijvoorbeeld heel goed concentreren, dan gaan we dit zeker aan werkgevers vertellen. Misschien is je werktempo wel wat lager, maar kun je wel heel precies werken? Heel goed, een sterk punt waar veel werkgevers iets mee kunnen! Kort gezegd: we gaan samen op zoek naar dingen waar je wél goed in bent.

Sollicitatiegesprek

Heb je een sollicitatie, kom op tijd, doe nette kleren aan en zie er verzorgd uit. Een eerste indruk is belangrijk. Als je te laat komt en je hebt je joggingbroek aan, denkt de werkgever dat je geen serieuze kandidaat bent. En vind je het echt heel spannend naar een gesprek te gaan? Dan oefenen we voor het gesprek samen. Of één van ons gaat met je mee naar het gesprek en we doen het samen! Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed komt.

Gezellig praatje

Heb je hobbies of bijzondere interesses? Het is leuk als je hier kort wat over kunt vertellen. Vaak zoekt een werkgever iemand  – die behalve komt werken – ook een gezellig praatje kan maken. Vind je het lastig zomaar een praatje te maken? Geeft niks. Jij hebt vast en zeker andere kwaliteiten!

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Zoek je een baan of wil je als werkgever de mogelijkheden bekijken voor het in dienst nemen van iemand uit onze doelgroep? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Molensingel 47
6229PB  Maastricht
Nederland

Eve: 06-11691835
Sam: 06-11349045
Info@hallocollega.com
www.hallocollega.com

Versturen