Nieuwtjes

Hier vind je alle nieuwtjes die we ook via Facebook plaatsen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen! Verder naar beneden kun je onze oudere berichten nog een keer nalezen.

Nieuwtjes

_________________________________________________________________

Oudere berichten

Bad-prothese voor Kim na 2 afwijzingen alsnog toegekend

24 februari 2019

Onze Kim, die wij mogen volgen op onze facebook-pagina, heeft begin van dit weekend goed nieuws gekregen. De bad-prothese die zij wenste - maar ook echt nodig heeft - is na 2 afwijzingen alsnog toegekend door haar zorgverzekeraar. Wij willen jullie de brief die wij hiervoor naar de zorgverzekeraar stuurden, niet onthouden.

Gefeliciteerd Simon met je contract en veel werkplezier gewenst!

3 juli 2018


Ik ben simon, 31 jaar oud. Ik heb jarenlang in de uitkering gezeten, maar dankzij ‘hallo collega’ ben ik binnen een paar weken aan werk gekomen dat goed bij me past! Ik wil graag mijn werkcoach enorm bedanken voor de goede steun, het vertrouwen en het snelle helpen naar de juiste baan.

"Licht verstandelijk beperkten vaak over het hoofd gezien door instanties"

3 juli 2018

Zo belangrijk om gespecialiseerde ondersteuning te kunnen bieden. Mensen voor wie net wat meer tijd en aandacht nodig is, lopen verloren in het reguliere circuit. Dit zorgt voor zoveel meer teleurstellingen dan nodig, waardoor een aantal stappen achteruit worden gezet, in plaats van een stap voorwaarts.

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/07/03/schulden-uwv-licht-verstandelijk-beperkten-vaak-over-het-hoofd-gezien-door-instanties-a1608740

Een eerste indruk kun je maar één keer maken?

11 juni 2018

18 Jaar is hij. Tijdens een sollicitatiegesprek in de horeca realiseert de werkgever zich – gelukkig? – dat deze jongeman weliswaar wat meer moeite heeft om zich te presenteren dan iemand anders, maar dat hij wellicht over andere kwaliteiten beschikt om toch te kunnen werken. Zij verwijst hem naar Hallo Collega.

"You never get a second chance for a first impression"....
"But sometimes we need a second chance to impress"...

Meer lezen

Laag of gewoon praktisch geschoold?

11 juni 2018

Fantastisch filmpje over hoeveel verschil een klein woord kan maken. Wij zijn absolute voorstanders van omdenken. Niet langer ja-maar, maar ja-en. Bij omdenken zie je namelijk de beren én de weg.

Praktisch opgeleid in plaats van laag opgeleid dus! Kijken!

Klik hier om de video te bekijken!

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Zoek je een baan of denk je als werkgever een geschikte werkplek te hebben? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Molensingel 47
6229PB  Maastricht
Nederland

Eve: 06-11691835
Sam: 06-11349045
Info@hallocollega.com
www.hallocollega.com

Versturen