verzuim onder controle

begeleiding in verzuim

Verzuim

Verzuim & Arbeidsdeskundig onderzoek

Verzuim en begeleiding tijdens spoor 1, 2 en 3
Het lijkt zo’n ver-van-mijn-bed-show. Altijd vol overgave aan het werk geweest en nu lukt het niet meer. Door een ongeval, door ziekte of door overbelasting. De werknemer op zijn kwetsbaarst en de werkgever met de handen in het haar.

Arbeidsongeschiktheid kan grote gevolgen hebben voor werknemers en werkgevers. Wij bieden jouw werknemer de juiste ondersteuning en kansen om zo snel mogelijk te komen tot een passend re-integratie resultaat.

Wij maken uiteraard eerst kennis met jou als werkgever en vinden het belangrijk verwachtingen vooraf goed met elkaar af te stemmen. Hierna plannen we een intake met jouw werknemer en stellen we een trajectplan op. Vervolgens gaan we de persoonlijke vaardigheden van jouw werknemer in kaart brengen en maken een zoekprofiel. We gaan uit van de kennis, gezondheid en vaardigheden van jouw werknemer en komen op die manier tot een haalbaar zoekprofiel om de kansen op nieuw werk zo groot mogelijk te maken. We houden je op de hoogte van de vorderingen en stemmen tijdig af als dit nodig is.

Door de jarenlange ervaring in de re-integratie branche heeft Hallo Collega een groot netwerk aan werkgevers opgebouwd. De menselijke en praktijkgerichte aanpak zorgt voor goede resultaten.

Voor meer informatie over onze arbeidsdeskundige onderzoeken, verwijzen wij naar onze Mensnwerk B.V.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Voor meer informatie over onze arbeidsdeskunige activiteiten, verwijzen wij naar onze Mensenwerk B.V.

samen hebben we meer dan 40 jaar ervaring

40

Office

Molensingel 47
6229PB Maastricht

Eve Saparuwe

06 - 116 918 35

Sam van Bogaert