“Hoe mooi is het als iemand zoveel tegenslagen heeft gehad en dan alsnog zo gemotiveerd is om te werken”. Deze woorden komen van Paul, de eigenaar van Limburg Beveiliging die lovend is over zijn medewerkster Kim.

“Ik ben 7 jaar geleden begonnen in de evenementen sector nadat ik zelf 30 jaar in de horeca werkzaam ben geweest. Mijn bedrijf is klein gestart en uiteindelijk uit de hand gelopen tot een middelgroot bedrijf dat naast de horecasector ook actief is bij luchthavens, in de zorgsector en bij winkels.

Ik kende Eve van vroeger. We zitten in hetzelfde bedrijfspand, dus raakten aan de praat. Ik heb toen aangegeven dat ik meer wilde weten over het aannemen van bijzonder personeel. Als werkgever ben je al snel bang dat iemand snel ziek is waardoor er extra kosten komen, echter is dit bij Hallo Collega allemaal mooi ingedekt. Het risico is juist vrij laag.

Je dient wel rekening te houden met eventuele aanpassingen of opbouwende werkuren, maar dit wordt vooraf allemaal duidelijk gecommuniceerd door Eve en Samantha. Ze vertellen welke voor- en nadelen er zijn en wat je kan verwachten. Daarnaast zijn ze een blijvende ondersteuning tijdens het hele traject van A tot Z. Van vragen tot contracten, alles wordt netjes opgepakt.

Hoe mooi het is dat iemand zoveel tegenslagen heeft gehad en dan alsnog zo gemotiveerd is om te werken! Met Kim heb ik dan ook een van de meest gemotiveerde werknemers in huis gekregen. Bij Kim zullen we er altijd voor zorgen dat ze een plek heeft om even te rusten tussendoor, want dat is wat ze nodig heeft.

Omdat we zo tevreden over haar zijn, hebben we haar een contract aangeboden van 28 uur per week. Zo kan ze mooi wat uurtjes werken. Wel moeten we rekening houden met dat Kim geen overuren gaat maken, omdat ze juist zo gemotiveerd is om te werken.We hopen Kim nog jarenlang te kunnen voorzien van een mooi baantje en wanneer het zich voordoet ben ik zeker bereid om nog meer bijzonder personeel in dienst te nemen”. – Paul, Limburg Beveiliging.